"Atlantiksen salainen tiede" on esoteerinen romaani, filosofisin ja psykologisin lisämaustein? Kirja pureutuu muinaisen mysteeriuskonnon ytimeen ja temppeliunen salattuun riittiin –­ jonka pyhä ja kuoleman saloja pajastava kultti oli muinoin oikeasti olemassa –­ elämän tarkoitusta, kuoleman arvoitusta ja romantiikkaa unohtamatta. Teos on myös erittäin muinaisen henkilön fiktiivinen elämäkerta, kenen, se paljastuu aikanaan.

 

Kirja syventyy ”vanhan maailman” viisautta huokuviin olosuhteisiin ja kaukaiseen historiaan noin 11 500 vuotta sitten, jolloin jääkauden äkillinen loppu odotti vielä tuntemattomassa tulevaisuudessa ja aikakauden moninainen, meille outo eläimistö oli edelleen voimissaan.

 

Teos tulee käsitelleeksi myös mustan ja valkoisen magian hyvin erilaisia päämääriä ja vähittäisiä muuntumia, jotka meidänkin ajassamme esiin pyrkivät, mutta se on kauttaaltaan hyvyyden, viattomuuden ja kirkasotsaisen utopian puolustuspuhe.

 

Juoni on sommiteltu mahdollisimman tarkasti Platonin atlantistarinan ympärille ja mukaan on lisäilty lukematon määrä muita todellisia historiallisia piiloviitteitä ja asioihin vihkiytyneille avautuvia esoteerisluonteisia "koukkuja". Kirjan alkua voi selailla täällä. Tilata voi tästä. Alla näyte ensimmäisestä luvusta.

 

Atlantis%201%20kansi.jpg

 

 

Nyt myös kakkososa ilmestynyt. Sitä voi lukea myös itsenäisenä teoksena:

 

Varsinainen%20etukansi.jpg

Takakansi%20%20Atlantis%202.jpg

 

Kirjakauppaan tästä.

Kirjan esittelysivulle tästä.

Selaussivulle tästä.